DENON HOME -KAMPANJA

Denon Home -kaiuttimet edustavat modernien ja laadukkaiden monihuonejärjestelmien kärkipäätä. Denonin kehittämä HEOS on jo vuosikausia jalostunut ekosysteemi, johon kuuluu nykyisin markkinoiden laajin valikoima yhteensopivia kotiteatterivahvistimia, kaiuttimia, minijärjestelmiä ja stereovahvistimia.



Tyylikkäät Denon Home -kaiuttimet sisältävät rakastetut HEOS-toiminnot, minkä ansiosta laitteita ja kaiuttimia voi yhdistää soimaan koko talon kattavana kokonaisuutena, tai perheenjäsenet voivat luonnollisesti kuunnella haluamaansa musiikkia omissa huoneissaan. Ohjaus tapahtuu kätevästi mobiililaitteen HEOS-sovellusta käyttäen.

Erityisen tyylikäs ja pieneenkin tilaan mahtuva surround-kotiteatteri koostuu esimerkiksi SB550 soundbarista ja kahdesta Home 150 -kaiuttimesta. Soundbar yhdistyy moderniin televisioon kätevällä HDMI ARC-yhteydellä, jolloin television kaukosäädin riittää järjestelmän käyttämiseen. Erityisen jykevän bassotoiston saat halutessasi lisäämällä kokonaisuuteen Denon Home Subwooferin. 



Musiikkilähteinä käytettävissäsi on esimerkiksi tuhannet radiokanavat ympäri maailmaa, Spotify, Tidal, Deezer ja vaikkapa kodin tietokoneelle kasattu digitaalinen musiikkikirjasto. 




Loading...